Değerli Meslektaşlarımız,

Sizleri Ankara Üniversitesi, Adli Bilimler Enstitüsü adına 11 Mayıs 2024 tarihinde Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Farabi salonunda düzenlenecek olan Adli Bilimler Şenliği’ne katılmaya davet ediyoruz.

Şenliğimiz yüz yüze olarak gerçekleştirilecektir. Adli bilimlerin fen, sağlık ve sosyal bilimler ile ilgili birçok alanı bütünleştirilerek, şenlik süresince aktarılan bilgilerin, adli olayların çözümünde güncel yaklaşımlarının sahada kullanılabilmesine önemli ölçüde katkı sağlanması hedeflenmektedir. Şenlik kapsamında adli bilimler alanında 3 uzman hocamızın sunacağı konferans yer alacaktır. Şenliğimizde öğleden sonra operasyonel anlamda güncel kriminal yaklaşımlar – Kriminal Ekiplerin Taktimi yapılacaktır.

Toplantımız, katılımcılara Adli Bilimler alanında 5 farklı atölye deneyimi sağlayacak olup; atölye programlarıyla tamamlanacaktır. Sizleri Ankara’da hep birlikte hatırlanacak bir şenlikte buluşmaya davet ediyoruz.

Saygılarımızla;

Prof. Dr. Nebile DAĞLIOĞLU