Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Şengül HABLEMİTOĞLU, Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Gürkan GÜR ile Dekan yardımcısı Prof.Dr. M. Ali KILIÇASLAN Enstitümüz Müdürü Prof.Dr. İ.Hamit HANCI’yı 2 Ekim 2013 tarihinde ziyaret etmişlerdir.
Gerçekleştirilen görüşmede, Ankara Üniversitesi Adli Bilimler Enstitüsünde, Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinin katkılarıyla açılması planlanan “Adli Hemşirelik” (Yüksek Lisans), “İş Yeri Güvenliği Hemşireliği” (Yüksek Lisans), “Adli Diş Hekimliği” (Doktora) programlarının açılması ile ilgili gerekli akademik ve idari prosedürler gözden geçirilerek yol haritası çıkartılmıştır.
DSCN0875 DSCN0873 DSCN0880 DSCN0881 DSCN0879 DSCN0878 DSCN0877 DSCN0876