Serhat Umut ÇETİNKAYA’nın Dönem Projesi Sunumu
-Enstitümüz Adli Bilişim İkinci Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans programı öğrencisi Serhat Umut ÇETİNKAYA’ nın Prof.Dr. Refik SAMET danışmanlığında hazırladığı “Adli Bilişimde Kullanılan Araçların/Yazılımların Araştırılması ve Uygulaması” konulu dönem projesi sunumu 10.06.2020 Çarşamba günü Saat: 20.00 da Coronavirüs (COVID-19) salgını dolayısıyla İnternet’te Skype uygulaması üzerinden yapılacaktır.
Gülşah GÜR’ün Dönem Projesi Sunumu
-Enstitümüz Adli Bilişim İkinci Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans programı öğrencisi programı öğrencisi Gülşah GÜR’ün Dr.Öğr.Üyesi Bülent TUĞRUL danışmanlığında “Adli Bilişimde Büyük Veri Analizi” konulu dönem projesi sunumu 10.06.2020 Çarşamba günü saat:20.00 da Coronavirüs (covid-19) salgını dolayısıyla İnternette Skype uygulaması üzerinden yapılacaktır.
Soner ERCAN’ın Dönem Projesi Sunumu
-Enstitümüz Adli Bilişim İkinci Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans programı öğrencisi programı öğrencisi Soner ERCAN’ın Dr.Öğr.Üyesi Yılmaz AR danışmanlığında “Adli Bilişimde Sosyal Ağların Kullanımı” konulu dönem projesi sunumu 10.06.2020 Çarşamba günü saat:20.00 da Coronavirüs (covid-19) salgını dolayısıyla İnternette Skype uygulaması üzerinden yapılacaktır.